avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate adisorul89

Activitate adisorul89

buna ziua.. sunt un detinator de autoturism.. un vw golf 3.. cand am cumparat masina acus 3 ani primul proprietar a recuperat taxa de poluare.. acum cand am de platit rca asigurarea pe masina am de platit o suma aproape egala cu salariul meu... adica 760 de lei.. si numai pe jumatate de an... si ii foarte mult... si as vrea sa transcriu masina pe unul din parinti... dar problema e ca a fost recuperata taxa de primul proprietar.. si nu stiu ce sa ma fac.. nu se poate face ceva sa nu trebuiasca sa platesc taxa de mediu ? ar fi 650 de euro taxa de mediu.. si nu am de unde sa scot atatia bani.. plus taxele celelalte pentru inmatriculare.. va rog frumos sa ma ajutati cu ceva idee.. ce sa fac cum sa fac.... ii o suma mult prea mare sa platesc .. si asigurarea si taxa de mediu.. nu este ceva clauza sau cum sa ii zic.. ca o donez la parinti sau orice.. astept un raspuns... va multumesc frumos
Răspuns la discuția Renuntare la plangere
bun multumesc..am inteles.... azi a fost prietena impruna cu un agent de politie la procuror sa discute si ei i sa zic ca ea ii de vina ca individul acela nu o mai cauta ca precis are alt numar de telefon si a incercat sa o invinuiasca... si degeaba a spus ea ca nu a mai avut nici o discutie cu acel individ procuroru ala nu a crezuto si a zis ca o sa se intoarca toate catre ea ca ea va fi vinovata si deastea... cum adica...adica ea ca si parte vatamata a depus plangere si reclamatie si ia fost ascultat si telefonu ea sa fie de vina? cum adica
ea a facut tot ce i sa spus de catre politie.. si cei care au anchetat cazul ia spus ei sa nu il caute pana nu o cauta individu ala...acuma ea ii de vina sau cum? sau ii tampit procuroru ala
buna ziua..am o intrebare.. prietena mea a fost santajata de catre o persoana.. si am apelat la politie sa facut cercetari telefoane ascultate si dupa 1 luna de cercetari acuzatul nu a mai cautato pe prietena... au trecut 2 luni de cand nu a mai avut probleme cu tipul acela..si as dori sa stiu ca daca se poate renunta la reclamatie plangere..astept un raspuns.. multumesc mult