avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare recuperata de fostul proprietar.. ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare recuperata de fostul proprietar.. transcrisul costa foarte mult

buna ziua.. sunt un detinator de autoturism.. un vw golf 3.. cand am cumparat masina acus 3 ani primul proprietar a recuperat taxa de poluare.. acum cand am de platit rca asigurarea pe masina am de platit o suma aproape egala cu salariul meu... adica 760 de lei.. si numai pe jumatate de an... si ii foarte mult... si as vrea sa transcriu masina pe unul din parinti... dar problema e ca a fost recuperata taxa de primul proprietar.. si nu stiu ce sa ma fac.. nu se poate face ceva sa nu trebuiasca sa platesc taxa de mediu ? ar fi 650 de euro taxa de mediu.. si nu am de unde sa scot atatia bani.. plus taxele celelalte pentru inmatriculare.. va rog frumos sa ma ajutati cu ceva idee.. ce sa fac cum sa fac.... ii o suma mult prea mare sa platesc .. si asigurarea si taxa de mediu.. nu este ceva clauza sau cum sa ii zic.. ca o donez la parinti sau orice.. astept un raspuns... va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 19:37, 16 August 2014
Din pacate ati ,,ratat" momentul! Asteptati sa se pronunte CEDO cu privire la legalitatea acestui asa-zis ,,timbru de mediu", in fapt o varitabila taxa pe tranzactie. Mai multe pe blogul lui Alex CANCIU [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma la o intrebare simpla! multumesc mult! AlexBC94 AlexBC94 Buna ziua,am varsta de 21 de ani iar cu 8 luni in urma am obtinut permisul B in Italia unde si sunt in momentul de fata. As vrea sa ma mut in tara si sa-mi ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de mediu leval leval Am masina inscrisa in Anglia, dar pe numele meu( pe cartea de identitate a masinii sint proprietar), din anul 2009. Am vreo sansa sa o inmatriculez in RO tot ... (vezi toată discuția)
Ajutor polita rca! mariusptm mariusptm Buna numele meu este Marius sunt nou pe site si am venit cu o problema in speranta ca ma veti ajuta. Sunt proprietarul unui VW Polo, motor 999 cmc si deoarece ... (vezi toată discuția)