Buna ziua,am varsta de 21 de ani iar cu 8 luni in urma am obtinut permisul B in Italia unde si sunt in momentul de fata. As vrea sa ma mut in tara si sa-mi cumpar o masina,de preferat un VW Golf 5 1.4 sau un Fiat Gande Punto 1.4,1.3...Nu stiu nimic despre asigurarile din Romania si preturi,si as dori sa stiu cat m-ar costa o asigurare si in jur de cat ar trebui sa platesc pentru toate documentele si actele necesare ( in mare ) Va multumesc !
cauta pe net calculator online asigurare RCA ; calculator online asigurare casco ( calculator_casco )
Daca aduci masina din afara Romaniei treb. sa iei in calcul timbrul de mediu - gasesti pe net calculator-taxa-auto . Obligatia achitarii timbrului de mediu este si in cazul achizitiei in Romania a unui autovehicul rulat pt. care nu s-a achitat taxa specială sau taxa pe poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule,
P.S. - taxa ( timbrul de mediu) pt. un Golf 5 , 1.4 ,produs prin 2006-2007 este de peste 2000 EUR