avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate dksq

Activitate dksq

Răspuns la discuția Presedinte asociatie
Si daca presedinta refuza in continuare sa faca un acord cu cei de la rds? Totusi am semnaturile vecinilor , peste 50% din ei au semnat ca sunt de acord. Nu este un abuz din partea ei? Nu o pot reclama undeva?
Răspuns la discuția Presedinte asociatie
1 - m-am referit ca 50% + 1 din totalul de 30 de apartamente.
2 - dansa spune ca nu o pot sa o oblig eu sa imi semneze foaia aceea (acordul).
3 - Cei de la RDS pot veni sa instaleze reteaua (sa dea gauri prin bloc etc) pe baza semnaturilor obtinute de mine ? Fara a mai fi nevoie de stampila si semnatura presedintei asociatiei pe acel acord ?
4 - banuiesc ca se poate verifica pe facturi, daca are reduceri...

In cazul in care refuza si la urmatoarea intalnire cu mine si reprezentantul rds , ce ramane de facut ?
Buna ziua , locuiesc intr-un bloc unde rds-rcs nu are acoperire. Am fost la ei la casierie si am luat un acord care ar trebui semnat de presedintele asociatiei. Rds-ul are nevoie de stampila si semnatura pe acel acord pentru a putea efectua lucrari in acest bloc.
Am fost cu acea foaie la administratie , acolo presedinta a refuzat cu vehementa sa semneze acel acord , spunand ca daca nu-mi convine sa imi maresc abonamentul la UPC.
Am fost pe scara sa obtin si semnaturile vecinilor. Am obtinut 20 de semnaturi Pentru instalarea retelei , nici o semnatura contra , dintr-un total de 30 de apartamente. Restul de 10 apartamente nu au raspuns sau nu sunt locuite.
Am fost cu acele semnaturi la administratie si am fost refuzat la fel cu vehementa , cu amenintari ca va chema politia , pe motiv ca "e nevoie de 50% + 1 abonati la rds" ca sa semneze ea acea foaie. Lucru care este imposibil. Daca nu exista retea rds => nu exista nici abonati.
Ma tem ca dansa are o "intelegere" cu cei de la UPC de vreme ce doar ei lipesc reclame in lift si pe geamurile scarii.
Am vorbit si cu un reprezentant RDS , a spus ca va veni sa vorbeasca si el cu dansa , discutie la care voi lua si eu parte.
Intrebarile mele sunt:
- ce este de facut in caz ca dansa refuza in continuare sa semneze acel acord?
- se poate face undeva o reclamatie pentru a fi verificat daca dansa are vreo "intelegere" cu cei de la UPC
- este legal daca cei de la rds intra in scara si instaleaza reteaua pe baza semnaturilor stranse de mine ? au vreo acoperire in cazul in care dansa cheama politia ?
Multumesc anticipat !