avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Activitate vogabi

Activitate vogabi

Răspuns la discuția suspendare dupa contestatie
Si [editat] astia de la politie nu trebuiau sa trimita instiintare cu ce sa duc si ce sa predau la ei ? Sau au pretentia ca suntem toti juristi ?
Si cum ramane cu articolul din codul rutirer care spune ca suspendarea curge dupa ptonuntarea hotararii judecstoresti ? Nu spune nicaieri cs suspendarea se reia dupa ce le duci permisul. Dacs eu lr duc prrmisul dupa 10 ani mi-l suspenda atunci ?



[Mesaj editat - Vă rog să vă controlaţi limbajul.]
Răspuns la discuția suspendare dupa contestatie
Am primit si eu, in aprilie, o supendare aberanta de o luna a permisului pt. ca am virat la dreapta pe culoare vrede intermitent a semaforului pt. viraj la dreapta.
Am facut imediat contestatie si mi-am luat permisul inapoi. La judecatorie am fost tratat in bataie de joc, mi-au anulat contestatia fara sa o judece, chipurile fiindca n-am depus toate actele solicitate, desi le depusesem la registratura lor de mult.
Am primi hartie de la judecatiorie cu anularea contestatiei acum o luna si jumatate si n-am facut cerere de reexaminare in 15 zile.
Am tot asteptat sa primesc ceva de la politie sa le duc permisul sau sa ma anunte ca s-a reluat suspendarea, dar n-am primit nimic.
In Codul Rutier am vazut ca scrie ca suspendarea se reia din momentul in care respingerea contestatie devine definitiva si irevocabila. N-am gasit nimic acolo cum ca trebuie sa te duci sa le duci permisul, ci doar ca suspendarea se reia din acel moment.
Intre timp n-am mai condus masina, oricum conduceam doar de 2-3 ori pe luna.
Eu banuiesc ca suspendarea a expirat, oricum s-ar fi socotit, sa ma mai duc la politie sa intreb care e situatia cu permisul meu ?