avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Activitate Night21

Activitate Night21

Am primit instiintare acasa cum ca a fost incetata urmarirea penala pe numele meu si ca trebuie sa platesc o amenda administrativa de 800 de lei , plus cheltuieli de judecata. In momentul de fata nu dispun de aceasta suma , insa voi dorii sa o platesc. Intrebarea mea se refera la aceasta suma. Se pun majorari/penalizari , si daca da , in cat timp de la primirea acestei instiintari? In ea scrie ca trebuie platita in 15 zile de la data primirii. Daca nu o pot platii in acest interval , ce sa va intampla?

Multumesc.
Răspuns la discuția Inselaciune
Poi depun plangere insa asta cu ce ma ajuta? Cum isi poate dovedii cealalta persoana onestitatea si faptul ca el are dreptate? O sa depun in acest caz o sesizare pentru posta Romana. Poate aflu cateva detalii importante legate de parcursul coletului.
Răspuns la discuția Inselaciune
Coletul a avut in jur de 400 de grame ( telefonul + accesoriile + gramajul ambalajului). Intrebarea mea este ce pot face in acest sens. Plangere impotriva Postei Romane nu o vad ca o solutie in momentul de fata. Cum pot dovedii ca destinatarul minte. Asta este problema mea in momentul de fata.

Multumesc
Răspuns la discuția Inselaciune
Nu stiu daca ati inteles corect. Eu am expediat coletul respectiv , el reclama ca i-am trimis altceva si ca l-am inselat.
Discuție Inselaciune
Buna ziua. Am vandut un telefon prin intermediul site-ului okazii.ro. Am trimis coletul prin posta ca urmare a discutiei avute cu cumparatorul. Dupa ce acesta a primit coletul , a reclamat ca in loc de telefon i-am trimis ceapa si ca daca nu ii trimit banii depunde plagere la politie. Evident nu am fost sa ii trimit banii atata timp cat eu i-am trimis telefonul respectiv si nu a fost vorba de nici o inselaciune din partea mea. Ulterior respectivul a depus plangere impotriva mea , am fost chemat sa dau declaratii , ulterior sa aflu ca sa inceput urmarirea penala pentru infractiunea de inselaciune. Ce pot face in acest caz? cum pot dovedii ca nu sun vinovat? Mentionez ca respectivul nu a desfacut coletul in fata reprezentantilor postali ci acasa , in prezenta prietenei acestaia , care este si martora.

Astept mult un raspuns , va multumesc.