avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate icsulexcu

Activitate icsulexcu

:O nimeni, nimic:tomato:
In Decembrie 2012 mi s-a finalizat contractul la clicknet si am cerut defiintarea lui precum si a serviciului Voce si am pastrat doar serviciul Dolce. Contractele serviciilor Voce si Dolce se finalizasera cu 6 luni mai devreme dar nu am incheiat alte contracte,am mers asa cu ele.

Astazi am sunat la romtelecom sa desfiintez si serviciul Dolce si operatoarea m-a informat cum ca eu am contract activ la serviciul Dolce din Decembrie 2012 (exact din data in care am desfiintat celelalte 2 servicii) pana in Decembrie 2014 si daca vreau sa desfiintez serviciul va trebuii sa platesc o taxa de reziliere.

Problema e ca eu nu le-am spus sa imi faca nici un contract la serviciul Dolce in momentul in care am defiintat internetul si telefonul fix. Nu am semnat nimic pentru acest contract activ pana la finele lui 2014 si nici in inregistrarea telefonica nu vor gasi acordul meu pentru infiintarea unui contract pe doi ani.

Ce am de facut pentru a nu plati taxele de reziliere? Mie nu mie se pare legal ce au facut si am impresia ca o sa ii usture rau daca ii dau in judecata.