avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Desfiintare serviciu Dolce de la Romtelecom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Desfiintare serviciu Dolce de la Romtelecom

In Decembrie 2012 mi s-a finalizat contractul la clicknet si am cerut defiintarea lui precum si a serviciului Voce si am pastrat doar serviciul Dolce. Contractele serviciilor Voce si Dolce se finalizasera cu 6 luni mai devreme dar nu am incheiat alte contracte,am mers asa cu ele.

Astazi am sunat la romtelecom sa desfiintez si serviciul Dolce si operatoarea m-a informat cum ca eu am contract activ la serviciul Dolce din Decembrie 2012 (exact din data in care am desfiintat celelalte 2 servicii) pana in Decembrie 2014 si daca vreau sa desfiintez serviciul va trebuii sa platesc o taxa de reziliere.

Problema e ca eu nu le-am spus sa imi faca nici un contract la serviciul Dolce in momentul in care am defiintat internetul si telefonul fix. Nu am semnat nimic pentru acest contract activ pana la finele lui 2014 si nici in inregistrarea telefonica nu vor gasi acordul meu pentru infiintarea unui contract pe doi ani.

Ce am de facut pentru a nu plati taxele de reziliere? Mie nu mie se pare legal ce au facut si am impresia ca o sa ii usture rau daca ii dau in judecata.
Cel mai recent răspuns: icsulexcu , utilizator 15:18, 4 Iulie 2013
:O nimeni, nimic:tomato:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract servicii tv ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna seara.am o problema in care doresc sa ma consiliati.am un contract la romtelecom voce(fara minute incluse)si tv.locuiesc la tara,receiver-ul este achitat ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)