avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract servicii TV
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract servicii TV

buna seara.am o problema in care doresc sa ma consiliati.am un contract la romtelecom voce(fara minute incluse)si tv.locuiesc la tara,receiver-ul este achitat integral.am fost anul trecut la ei si am facut o cerere de desfiintare a postului telefonic,dar ca orice comerciant au inceput cu bla,bla,bla...nu am semnat nici un contract cu ei,dar in acest moment figurez in documentele lor cu contract smnat pana in 2014.au spus ca atunci cand am facut cererea de desfiintare a postului telefonic mi-au facut o oferta care cuprinde acel pachet:serviciu voce 0(fara minute incluse) si serviciul tv,dar eu nu am semnat nici un act.am intrebat acum daca se poate rezilia contractul si mi s-a spus ca trebuie sa platesc pentru acest lucru.eu neavand nici un exemplar din acel contract care pretind ei ca este pana in 2014 nu stiu ce clauze are sau ce alte prevederi mai au in el.am sunat la serviciul clienti,le-am spus de problema,au spus ca verifica si ma vor suna.ajutati-ma cu ceva sfaturi in acest caz,poate ca v-au sunat pe dv. ca eu nu am primit nici un telefon de la ei.este abuziva cererea aceasta de plata a unei taxe in cazul in care una dintre parti doreste rezilierea unui contract.precizez ca avem acest contract de 7-8 ani,receiver-ul a fost cumparat de la inceput si am platit atunci toate celelalte taxe(instalare,cablu,etc.).va multumesc anticipat pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Desfiintare serviciu dolce de la romtelecom icsulexcu icsulexcu In Decembrie 2012 mi s-a finalizat contractul la clicknet si am cerut defiintarea lui precum si a serviciului Voce si am pastrat doar serviciul Dolce. ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract upc Nick05 Nick05 Buna ziua, Dupa 1 an de zile, un furnizor de servicii cablu/telefonie/internet continua sa trimita facturi si amenintari cu executare silita. Pe data de 20 ... (vezi toată discuția)