avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Activitate lare

Activitate lare

Răspuns la discuția Pensii
multumesc
Discuție Pensii
mama mea este 11-12-1961. A lucrat in grupa 1, 15 ani si 6 ani fara grupa. Cand ar putea iesi la pensie ?
in urma cu 3 luni am provocat un accident de circulatie. am fugit de la locul accidentului. am avut alcoolemie 0.50 in aerul pur expirat si o victima cu 45 zile de spitalizare. Ce pot pati?
Discuție Contracte
daca am semnat un contract cu o firma condusa de un italian si i.am facut procura si acum as vrea sa renunt ce crede.ti ca pot pati? ei deja au facut cateva demersuri pt obtinerea despagubirilor. Pot sa ma dea in judecata?
buna ziua. Acum o luna circulam regulamentar si pe partea mea a intrat unu beat cu o duba. El a fugit de la locul accidentului. dupa 1 ora a fost gasit,a fost testat cu aparatul etilotest si avea o alcolemie de 0,50. In masina mea se mai aflau 2 persoane,dintre care una ranita mai grav. Pers ranita mai grav are 50 de zile de ingrijiri medicale,iar eu si cealalta persoana avem cate 5 zile. Masina a fost declarata dauna totala. As dori sa stiu ce trebuie sa fac in continuare. Multumesc