avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaTar

Activitate CristinaTar

Am sunat si am cerut de cel putin 3 ori o intalnire cu presedinta asociatiei si am fost plimbata cu vorba si nu s-a realizat acea intalnire. Am fost la casierie si in cele 15 minute care am stat acolo pentru a scrie o cerere 4 vecini au venit sa plateasca si toti 4 au fost nemultumiti de costul prea mare al intretinerii.

Este mult spus compartimentare, peretii existau deja la baie, noi doar am pus o usa, si bineinteles un wc si o chiuveta, deci nu cred ca am nevoie de avize, nu am umblat la pereti sau stalpi de rezistenta.

Va multumesc tuturor pentru indrumari, voi incerca sa aplic toate aceste sfaturi, dar cred ca este in zadar avand in vedere ca mi se refuza orice dialog cu presedinta asociatiei.
Am facut o cerere de explicare de ce sunt costurile asa mari si o comparatie cu alte apartamente/spatii de aceeasi dimensiune, dupa ce ca a durat o luna pana sa imi raspunda nu a facut nimic altceva decat sa imi dea tabelul pe ultimele 3 luni. Am sunat pentru a stabili o intalnire cu presedinta blocului si la fel am fost amanata fara niciun raspuns.

Tin sa mentionez ca nu suntem datori cu nici macar un leu.

Refuza sa avem o intalnire dar tot ei sunt cei nemultumiti.
Buna ziua , as dori daca se poate sa imi raspundeti la niste intrebari vis-a-vis de costurile exagerate ale intretinerii pentru un spatiu comercial

1.Spatiul are in total 200 de mp compartimentat in 3 magazine (60mp,87mp si 53 mp), pe toata aceasta suprafata a existat o singura baie cu un wc si o chiuveta si un singur calorifer, si pentru acesta am platit ani de zile intretinere de peste 2000 de lei lunar.
2. In ultima luna am facut o comprtimentare in spatiul de 53 de mp si am facut un grup sanitar cu apometru dar fara acordul lor(ei nevrand sa ne opreasca nici apa pentru reparatia unei tevi) si au facut plangere la primarie ca am facut acel grup sanitar. Oare nu sunt nebuni avand in vedere ca fac o plangere ca am mai construit o baie cand ei imi pun in intretinere 15 metri cubi de apa lunar doar pt un wc si o chiuveta.
3. Ca si numar de persoane au trecut 7 desi in magazine exista doar 4 persoane in permanenta (dupa programul de munca).

Cum ma sfatuiti sa procedez cu acesti hoti ? Noi suntem o societate comerciala care si detinem aceste spatii.

Multumesc anticipat!