avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Activitate ifabk350

Activitate ifabk350

Răspuns la discuția Inselaciune pe OLX.ro
patrascu razvan a scris:

Cred ca ar trebui sa depuneti o plangere penala pentru inselaciune.

Multumesc,

Unde ar trebui sa depun plangerea penala?

La Parchet sau politie?Se poate depune si la Parchetul sau Politia din orasul meu?
Buna seara,

Vin cu o intrebare oarecum ciudata:

In data de 18.11.2015 am vazut pe site-ul OLX.ro de vanzare o motocicleta veche defecta la pretul de 500 ron...deoarece detin una identica cu care ma deplasez pe anotimpul rece am decis sa cumpar aceea motocicleta.

Momentan ma aflam in afara tarii dar am sunat la respectivul vanzator si am convenit sa-i trimit a doua zi suma de 500 lei prin serviciul Postei Romane`` Mandat Online``,urmand sa ridic motocicleta dupa 20 de zile la venirea mea in tara.Aceasta intelegere a fost aprobata de vanzator care a mentionat ca poate fi ridicata fara probleme indiferent de data.
Respectivul mi-a dat adresa exacta ca sin in Cartea de Identitate si banii au fost trimisii de o ruda de a mea care se afla in tara.

La venirea mea in tara pe data de 14 decembrie am sunat la numarul de telefon al respectivului vanzator dar era tot timpul inchis....asa ca m-am hoatarat sa sun la oficiul postal (Comuna)unde au fost trimisii banii..

Factorul postal mi-a confirmat ridicarea baniilor de catre vanzator si semnarea de primire dar mi-a comunicat ca este plecat in Anglia...Am reusit sa-l contactez pe tatal vanzatorului dar acesta mi-a spus ca nu stie absolut nimic de fiul sau si sa-l las in pace...dupa multe insistente a vorbit cu fiul sau si acesta mi-a comunicat sa nu-l mai stresez deoarece el nu mi-a vandut nimic iar suma trimisa de mine reprezinta o datorie mai veche de a mea catre el...( desi nu ne cunoastem si locuim la 400 km departare)

As vrea sa stiu ce as putea face in situatia asta...detin chitanta postei cu numele sau prin care au fost trimisi banii,copie(cache) dupa anuntul de pe OLX,

Va multumesc anticipat,

Mircea
Răspuns la discuția Executare silita cu cantece
da,a fost facuta si staruinta,chiar luni a fost executorul la fata locului si mi-a spus ca sentinta nu este executabila din cauza celor scrise mai sus(in sentinta se mentioneaza ca il obliga pe X sa isi retraga gardul si constructiile,iar constructia nu este imobil)

tot executorul a spus ca singura solutie este sa cad la o intelegere cu cel care trebuie executat.
va salut,

detin o sentinta definitiva si irevocabila de la Curtea Suprema,am angajat un executor judecatoresc sa faca executia si de circa 8 ani ma tot amana pentru diverse pretexte.

-in sentinta scrie clar ..ca x trebuie sa isi retraga gardul si constructiile..pana la limita precizata de expertul X.
-problema este ca executorul nu vrea sa execute si constructia sub pretextul ca este imobil,si in sentinta nu este precizat imobil,doar constructie.

-sunt amanat de acesta chestie de peste 8 ani..si sigur se vrea obtinerea prescriptiei.

Va rog frumos un sfat,

Multumesc anticipat

seba