In data de 18.11.2015 am vazut pe site-ul OLX.ro de vanzare o motocicleta veche defecta la pretul de 500 ron...deoarece detin una identica cu care ma deplasez pe anotimpul rece am decis sa cumpar aceea motocicleta.
Momentan ma aflam in afara tarii dar am sunat la respectivul vanzator si am convenit sa-i trimit a doua zi suma de 500 lei prin serviciul Postei Romane`` Mandat Online``,urmand sa ridic motocicleta dupa 20 de zile la venirea mea in tara.Aceasta intelegere a fost aprobata de vanzator care a mentionat ca poate fi ridicata fara probleme indiferent de data.
Respectivul mi-a dat adresa exacta ca sin in Cartea de Identitate si banii au fost trimisii de o ruda de a mea care se afla in tara.
La venirea mea in tara pe data de 14 decembrie am sunat la numarul de telefon al respectivului vanzator dar era tot timpul inchis....asa ca m-am hoatarat sa sun la oficiul postal (Comuna)unde au fost trimisii banii..
Factorul postal mi-a confirmat ridicarea baniilor de catre vanzator si semnarea de primire dar mi-a comunicat ca este plecat in Anglia...Am reusit sa-l contactez pe tatal vanzatorului dar acesta mi-a spus ca nu stie absolut nimic de fiul sau si sa-l las in pace...dupa multe insistente a vorbit cu fiul sau si acesta mi-a comunicat sa nu-l mai stresez deoarece el nu mi-a vandut nimic iar suma trimisa de mine reprezinta o datorie mai veche de a mea catre el...( desi nu ne cunoastem si locuim la 400 km departare)
As vrea sa stiu ce as putea face in situatia asta...detin chitanta postei cu numele sau prin care au fost trimisi banii,copie(cache) dupa anuntul de pe OLX,
Lnselaciune pe olx
mariusbt1
buna ziua.am vazut pe olx,ca cineva are la vanzare o moneda de argint.am negociat cu vanzatorul ,ne-am inteles la pret si mi-a spus ca o trimite prin posta. ... (vezi toată discuția)
Furt
Claudeclary
Buna ziua!
As dori sa stiu cum sa procedez in aceasta situatie: am comandat un telefon de pe olx, iar cand a venit era o macheta de telefon si cutia ... (vezi toată discuția)