intradevar asa e. insa din moment ce prin aceasta hotarare s-a anulat masura retinerii, inseamna ca daca circul cu autoturismul, pot primi cel mult o amenda ca nu am talonul la mine?
Buna ziua
Anul trecut mi-a fost retinut talonul masinii de catre politia rutierea. Am facut contestatie si am castigat. Desi pronuntarea dosarului s-a facut din data de 26 iunie 2013, de abea azi am reusit sa obtin Hotararea Judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care se anuleaza PV si sanctiunea de retinere a talonului.
Pana o sa merg la politie sa ridic fizic talonul masinii, am voie sa circul cu ea in baza acestei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila?
mai exact, avand in vedere ca rezolutia a fost data in 26.06.2013, termenul de recurs incepe sa curga din data de 27.06.2013? sau din data in care politia o sa primeasca prin posta comunicarea deciziei?
Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi legate de situatia mea
Pe scurt, am avut depusa o plangere contraventionala impotriva Politiei Romane, deoarece mi-a fost retinut certificatul de inmatriculare abuziv.
Conform site-ului portal.just.ro,solutia a fost urmatoarea:
Admite plângerea contravenţională formulată de contestatorul YYYYYY în contradictoriu cu intimata D.G.P.M.B. Brigada Rutieră. Anulează procesul-verbal seria XX nr. xxxxx/17.11.2012 emis de intimată. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare.
Pronunţată în şedinţă publică azi, 26.06.2013.
Document: Hotarâre XXXX/2013 26.06.2013
Pentru a imi putea recupera talonul, trebuie sa merg la politie cu Hotararea Judecatoreasca.
Vreau sa va intreb de cand incep sa curga cele 15 zile, timp in care politia are drept la recurs? Din data de 27.06.2013 sau din data in care politia primeste prin posta comunicarea deciziei?
Ce documente si ce taxe trebuiesc achitate pentru a intra in posesia Hotararii Judecatoresti?