avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Hotarare Judecatoreasca definitiva privind anulare PV ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Hotarare Judecatoreasca definitiva privind anulare PV de retinere talon auto

Buna ziua
Anul trecut mi-a fost retinut talonul masinii de catre politia rutierea. Am facut contestatie si am castigat. Desi pronuntarea dosarului s-a facut din data de 26 iunie 2013, de abea azi am reusit sa obtin Hotararea Judecatoreasca definitiva si irevocabila prin care se anuleaza PV si sanctiunea de retinere a talonului.
Pana o sa merg la politie sa ridic fizic talonul masinii, am voie sa circul cu ea in baza acestei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila?
Cel mai recent răspuns: adi_fox07 , utilizator 22:11, 20 Septembrie 2013
Hotararea judecatoreasca nu tine locul certifcatului de inmatriculare sau al permsului de conducere.
intradevar asa e. insa din moment ce prin aceasta hotarare s-a anulat masura retinerii, inseamna ca daca circul cu autoturismul, pot primi cel mult o amenda ca nu am talonul la mine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)
Talon suspendat. contestare amenda + recuperare talon? weezy weezy Buna tuturor. In data de 17 05 2012 ora 21 am fost oprit de un echipaj de politie pe E 583 am primit amenda si mi s-a retinut talonul pentru anvelope uzate. ... (vezi toată discuția)
Recuperare talon auto prin hotarare judecatoreasca adi_fox07 adi_fox07 Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi legate de situatia mea Pe scurt, am avut depusa o plangere contraventionala impotriva Politiei Romane, deoarece mi-a ... (vezi toată discuția)