avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate roxana_ab

Activitate roxana_ab

Multumesc frumos pt raspuns. Va rog sa-mi spuneti daca nu vreau momentan sa apelez la instanta le pot factura dobanda penalizatoare calculata in functie de dobanda legala?
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca pot calcula penalitati sau dobanda penalizatoare in functie de dobanda legala, daca in contract nu sunt trecute penalitati ci doar plata de daune interese in caz de neplata. Contractul este incheiat inainte de aparitia L72/2013 si facturile sunt scadente.

Multumesc!
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca la facturile de penalitati emise conform contractului si neincasate se poate aplica dobanda legala, facturile de penalitate avand scadenta depasita? Mentionez ca debitul principal a fost achitat. Va rog sa-mi comunicati si baza legala.
Multumesc anticipat

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca dobanda penalizatoare se aplica doar pentru debitul principal. In cazul meu exista niste facturi de penalitate ce nu au fost incasata si ma intereseaza daca la aceste facturi mai pot calcula ceva in plus sau nu. Debitul principal a fost achitat. Va rog sa-mi comunicati si baza legala.
Multumesc frumos