Nu stiu ce sa mai inteleg. Vad ca parerile sunt impartite. Eu la politie mi-a spus politaiul sa fiu parte vatamata daca nu vreau sa ma deplasez pana acolo pentru a recupera prejudiciul si nu sunt singurul in proces sunt 4 parti civile si 3 vatamate. Dar am vazut ca se poate cu cerere de judecare in lipsa. Exista asa ceva ? Unde o trimit ?
Si in acest caz cum ii pot informa ca nu pot veni sau ceva de acest gen ? Doar ca eu sunt parte vatamata si mentionez ca in proces mai sunt si parti civile. Si inca ceva trebuie sa trimit o cerere de judecare in lipsa mea ?
Acum ceva timp am luat o teapa pe internet. Am facut reclamatie pe internet apoi m-am dus la politie si am declarat ca nu vreau sa iau parte la proces ca parte civila. Asta insemna sa ma duc cam la 400-500 KM. Astazi primesc citatie ca sa ma duc in septembrie la proces in calitate de parte vatamata. Partea proasta e ca cel care m-a pacalit imi va trimite banii inapoi in urmatoarele saptamani.
Trebuie neaprat sa ma duc ? Pot renunta daca nu ma mai intereseaza ? Este si o suma mica aproximativ 50 lei si nu prea as vrea sa merg pana acolo pentru 50 lei.