avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate andreion1

Activitate andreion1

Răspuns la discuția Citatie Parte Vatamata
Nu stiu ce sa mai inteleg. Vad ca parerile sunt impartite. Eu la politie mi-a spus politaiul sa fiu parte vatamata daca nu vreau sa ma deplasez pana acolo pentru a recupera prejudiciul si nu sunt singurul in proces sunt 4 parti civile si 3 vatamate. Dar am vazut ca se poate cu cerere de judecare in lipsa. Exista asa ceva ? Unde o trimit ?
Si in acest caz cum ii pot informa ca nu pot veni sau ceva de acest gen ? Doar ca eu sunt parte vatamata si mentionez ca in proces mai sunt si parti civile. Si inca ceva trebuie sa trimit o cerere de judecare in lipsa mea ?
Astept un raspuns. Multumesc.
Si inca ceva. Se poate sa primesc ceva amenda ca nu ma duc ?
Ok. M-am linistit ma gandeam ca trebuie sa ma duc. Multumesc.
Ma gandeam ca acolo in instanta sa nu zica ca l-am reclamat si totusi mi-a dat banii.
Plangerea este penala. Deci nu trebuie sa fiu prezent neaparat ? Chiar nu pot. Dar sa ii refuz banii ?
Acum ceva timp am luat o teapa pe internet. Am facut reclamatie pe internet apoi m-am dus la politie si am declarat ca nu vreau sa iau parte la proces ca parte civila. Asta insemna sa ma duc cam la 400-500 KM. Astazi primesc citatie ca sa ma duc in septembrie la proces in calitate de parte vatamata. Partea proasta e ca cel care m-a pacalit imi va trimite banii inapoi in urmatoarele saptamani.
Trebuie neaprat sa ma duc ? Pot renunta daca nu ma mai intereseaza ? Este si o suma mica aproximativ 50 lei si nu prea as vrea sa merg pana acolo pentru 50 lei.