Acum ceva timp am luat o teapa pe internet. Am facut reclamatie pe internet apoi m-am dus la politie si am declarat ca nu vreau sa iau parte la proces ca parte civila. Asta insemna sa ma duc cam la 400-500 KM. Astazi primesc citatie ca sa ma duc in septembrie la proces in calitate de parte vatamata. Partea proasta e ca cel care m-a pacalit imi va trimite banii inapoi in urmatoarele saptamani.
Trebuie neaprat sa ma duc ? Pot renunta daca nu ma mai intereseaza ? Este si o suma mica aproximativ 50 lei si nu prea as vrea sa merg pana acolo pentru 50 lei.
Puteti sa nu va prezentati, prezenta dvs. la judecata nu e obligatorie. Daca ati depus plangere prealabila, puteti sa o retrageti pana la ramanerea definitiva a hotararii.Daca retragerea intervine in etapa judecatii a procesului penal, instanta de judecata pronunta incetarea procesului penal.
Daca ati depus plangere penala, nu puteti sa o mai retrageti.
Citatie politie
mihail123
1.Daca am facut o sesizare la Politie si s-a intocmit un dosar penal pe speta respectiva, este normal sa fiu citat (ca parte vatamata) cu acelasi model de ... (vezi toată discuția)