avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate streqeul

Activitate streqeul

Răspuns la discuția Loviri si alte Violente
am depus plangerea la politie,am scos certificatul medico-legal,in care am trecute 3 zile de ingrijiri medicale,medicul axandu-se doar pe vanatai si urmele vizibile de pe corp,insa si coastele ma dor cand respir si spatele,el spunand ca nu are ce sa faca si trebuie radiografie ...totul ramanand asa si scriindu-mi 3 zile pe certificat,ceea ce mi-i se pare putin fiindca au trecut deja 4 zile de la incident iar eu nu sunt refacut complet,nici pe jumatate...
Buna ziua,aseara ,in data de 06.06.2013,am fost in club impruna cu prietena si sora ei...totul a fost bine,pana cand un individ de la o masa (cu alti 6-7 prieteni)a inceput sa o bruscheze (pe prietena),apoi pe sora ei,eu uitandu-ma insistent la ei au inceput sa vorbeasca intre ei apoi m-au bruscat si pe mine,ne-am luat la cearta apoi paza ne-a scos afara (pe mine si pe cei 7-8 aprox.).Dupa care domnul de la paza ne-a spus sa ne linistim sa intram inapoi sa ne distram...am fost de acord,am intrat,dar cand m-am pus la masa unul din indivizi a venit la mine m-a injurat,m-a bruscat,paznicul a venit din nou si ne-a dat afara,acum "de tot".Fiind afara eu singur si ei 8 au inceput sa ma loveasca ,am luat-o la fuga dar m-au prins si m-au "incarcat la greu"cu pumni si picioare(eram intr-o zona populata din centrul Clujului,fiind oameni la terasa chiar langa locul unde am fost batut),am avut norocul ca au venit 2 tipi si au strigat sa ma lase ,iar toti cei 8 indivizi au fugit.Am chemat politia si mi-au spus sa depun plangere,ceea ce am si facut si sa imi scot certificat medico-legal,dar luni(fiind vineri spre sambata seara).Evident ca o sa scot acel certificat...dar care ar fi repercursiunile asupra lor si care sunt sansele sa ii prinda,fiind prima oara in viata mea cand i-am vazut...Mentionez ca au lovit-o si pe sora prietenei mele...iar mie aproape mi-au rupt urechea (avand cercei),am cucuie in cap,dureri la tot spatele ,mai ales la coloana,la o mana sunt deasemenea lovit si vanat la picioare.Multumesc anticipat pentru raspunsuri
P.S:
-Intre timp,inainte de a venii politia a venit si ambulanta,care mi-a luat datele si mi-a dat o "hartie".
-atat in club,cat si in zona unde am fost batut sunt camere de supraveghere(sper ca reusesc sa ii identifice din imaginile camerelor).
-am consumat 3 beri ,dar nu am fost in stare de ebrietate,eram lucid (oricum politistul nu a spus nimic in legatura cu acest fapt)
-logic nu ar fi fost ca paznicul sa ne scoata pe rand afara?(eu primul si apoi ei,sau vice-versa).Era logic ca ne luam la harta daca iesim deodata.
-la final(inainte sa o ia la fuga ) m-au amenintat ca o sa ma mai prinda ei.