Buna ziua,aseara ,in data de 06.06.2013,am fost in club impruna cu prietena si sora ei...totul a fost bine,pana cand un individ de la o masa (cu alti 6-7 prieteni)a inceput sa o bruscheze (pe prietena),apoi pe sora ei,eu uitandu-ma insistent la ei au inceput sa vorbeasca intre ei apoi m-au bruscat si pe mine,ne-am luat la cearta apoi paza ne-a scos afara (pe mine si pe cei 7-8 aprox.).Dupa care domnul de la paza ne-a spus sa ne linistim sa intram inapoi sa ne distram...am fost de acord,am intrat,dar cand m-am pus la masa unul din indivizi a venit la mine m-a injurat,m-a bruscat,paznicul a venit din nou si ne-a dat afara,acum "de tot".Fiind afara eu singur si ei 8 au inceput sa ma loveasca ,am luat-o la fuga dar m-au prins si m-au "incarcat la greu"cu pumni si picioare(eram intr-o zona populata din centrul Clujului,fiind oameni la terasa chiar langa locul unde am fost batut),am avut norocul ca au venit 2 tipi si au strigat sa ma lase ,iar toti cei 8 indivizi au fugit.Am chemat politia si mi-au spus sa depun plangere,ceea ce am si facut si sa imi scot certificat medico-legal,dar luni(fiind vineri spre sambata seara).Evident ca o sa scot acel certificat...dar care ar fi repercursiunile asupra lor si care sunt sansele sa ii prinda,fiind prima oara in viata mea cand i-am vazut...Mentionez ca au lovit-o si pe sora prietenei mele...iar mie aproape mi-au rupt urechea (avand cercei),am cucuie in cap,dureri la tot spatele ,mai ales la coloana,la o mana sunt deasemenea lovit si vanat la picioare.Multumesc anticipat pentru raspunsuri
P.S:
-Intre timp,inainte de a venii politia a venit si ambulanta,care mi-a luat datele si mi-a dat o "hartie".
-atat in club,cat si in zona unde am fost batut sunt camere de supraveghere(sper ca reusesc sa ii identifice din imaginile camerelor).
-am consumat 3 beri ,dar nu am fost in stare de ebrietate,eram lucid (oricum politistul nu a spus nimic in legatura cu acest fapt)
-logic nu ar fi fost ca paznicul sa ne scoata pe rand afara?(eu primul si apoi ei,sau vice-versa).Era logic ca ne luam la harta daca iesim deodata.
-la final(inainte sa o ia la fuga ) m-au amenintat ca o sa ma mai prinda ei.