Am si eu o mare problema pe as dori sa o rezolv... Am infiintat in 2010 un Pfa care nu a functionat decat 2-3 luni.Intre timp eu am fost plecat din tara si am omis toate obligatiile ce tine dePfa... Contributii Sanatate,pensii,declaratiile de venit anuale...etc.Numai am nici actele firmei,decat certificat de inregistrare si avizele primite pentru desfasurarea activitatii.Care este primul pas care trebuie facut pentru a reveni la normal si sa-mi pot plati datoriile catre stat.Va multumesc pentru ajutor.
cele doua masuri 112 si 121 sunt pentru un nivel mai mare de finantare...Eu aveam de gand sa incep cu un efectiv de maxim 10 iepuri...asta inseamna ca intr-un an ajung la un efectiv de de 350 iepuri...acele masuri se refera la un efectiv de peste 3000 buc.Stiti o alta surca de finantare pentru incepatori...pentru cei ce o ia de la zero nu pentru cei ce au deja ferme sau microferme...Va multumesc!!!
Buna Ziua...As dori sa ma ajute si pe mine cineva daca se poate in legatura cu masura 141..As vrea sa incep o afacere cu iepuri dar pentru asta am nevoie de ajutorul Dv.Va multumesc!!!