avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Reluare activitate pe pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Reluare activitate pe pfa

Am si eu o mare problema pe as dori sa o rezolv... Am infiintat in 2010 un Pfa care nu a functionat decat 2-3 luni.Intre timp eu am fost plecat din tara si am omis toate obligatiile ce tine dePfa... Contributii Sanatate,pensii,declaratiile de venit anuale...etc.Numai am nici actele firmei,decat certificat de inregistrare si avizele primite pentru desfasurarea activitatii.Care este primul pas care trebuie facut pentru a reveni la normal si sa-mi pot plati datoriile catre stat.Va multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Modalitate calcul cas marius0023 marius0023 In decembrie 2010 am infiintat un PFA,iar in momentul cand am mers la CAS sa ma interesez ce si cum treb sa platesc mi-au comunicat in mai multe randuri ca e ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: Am o cunostinta care a deschis un PFA in 2010 (salon manichiura). Ea zice ca pana in ... (vezi toată discuția)
Cum pot transforma s.c. in pfa? alynam2013@yahoo.com alynam2013@yahoo.com Buna ziua! Va rog tare mult , am nevoie de ajutor. Am o societate comerciala, unde am 2 angajați si cu mine suntem 3. Precizez ca sunt asociat unic. În ... (vezi toată discuția)