avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Activitate alabastru

Activitate alabastru

Niste avertismente/amenzi de la politie, nu am înțeles de ce nu ați chemat echipaj pe numărul de fix al secției sa constate, prima dată se da avertisment, alternativ, poate ajuta partial și, Dopuri in urechi,
expertiza judiciara sau nejudiciara, galagia e galagie. statul are obligatia sa pastreze linistea si intervalul de liniste, indiferent de bar.
am uitat sa adaug ca si Protectia Mediului are ca obligatie sa dea amenzi pentru poluare fonica si sunt niste amenzi imense. ( daca le furnizati expertiza cu depasiri ei iau masurile pe baza expertizei. Dar toate institutiile statului trebuie sa ia masurile legale ce se impun pe baza expertizei odata ce o transmiti la ele....
. "aberația" se mai cheamă și tulburarea folosinței locuinței. In baza avertismentelor, amenzilor și a expertizelor efectuate. Se pot cere despăgubiri. Pt cele constatate.

Aveți grijă pt că astfel de oameni va vor ameninta sau oferi bani să semnați hartii și va vor santaja după aceea. Mare grijă.

Experții poluatorului știu ce si cum să facă expertize in fals.

La sfârșit vorbim de despăgubiri în instanță pt tulburarea folosirii locuinței.



Dvs ati avut vreo experienta similara sau nu? Eu cred ca nu ati avut. Vorbiti doar ca sa constientizati aceleasi intrebari puse de catre cel care a deschis topicul inainte. Eu am dat toate raspunsurile necesare, astea sunt solutiile, daca nu va convin poate aveti altele mai bune. Intradevar nu ai putere sa ii spui tu, dar expertul are putere sa ii spuna sa le dea la maxim, iar daca tu nu reclami imediat la expert ca de obicei se aude mai tare, expertul va face o expertiza proasta. foarte proasta. Se fac cel putin trei masuratori, esatioane. Ce se poate intampla este sa fiti nemultumit si sa chemati din nou expertiza. alta data, daca iese negativa. Asta e tot ce se poate intampla, in mare. Daca nu reclami la expert, expertul nu are de unde sa stie, cum se aude de obicei . Uneori poti sa dai de experti prosti, care pot fi reclamai la institutiile de la care au venit. Si se repeta expertiza. Masurarea se face la volumul maxim al statiei. Evident ei nu sunt prosti. Cel mai important este potentionetrul de bass care trebuie dat la maxim de catre angajatii localului, in prezenta expertilor. Maxim inseamna maxim. Asta expertul le spune sa dea aparatul mai tare deoarece incearca sa il dea mai incet decat deobicei . Vorbesc exclusiv din experienta personala.
Direcția de sănătate publică și poliția locală , toți ar trebui să aibă experți gratis . Ei de regulă lucrează împreună cu primăria, cel puțin Bucureștiul. Primăria are sonometre și experți.

Eu nu cred nimic. Dacă ești nemulțumit de expertiză faci alta expertiză. Expertizele se fac cu volumul dat la maxim. Așa cum auziți in mod normal.

Salariații nu s-au plâns de zgomot deci nu o să facă nici o experțiza de muncă./sonometrică. Dar ar fi interesant sa se facă una in incinta barului.! Pt protectia muncii. F interessant.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca tot aveți internet nu vad cum sa va refuze înregistrarea petiției pe net. Eu mai pot sugera și să chemați un echipaj noaptea de la secția de poliție, când are loc gălăgia dar pe numărul de fix, Daca mergeți pe varianta 112...e mai diferita legislatia. Cititi ce înseamnă 112...o alta varianta este sa faceți expertiza sonometrică. .pe banii dvs. In mod normal primaria, secția ecologica ar trebuie să aibă sonometre și experți. Protectia consumatorilor se ocupa de programul de lucru. Cu amenințarile știți unde sa va adresați.... Din nou, tot acolo. Unde ați mai reclamat