avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate JustAguy

Activitate JustAguy

As dori sa va dau o speta concreta in ceea ce priveste acest subiect.Timp de 6-7 ani am fost client mai mult decat fidel al unui bar/terasa avand consumatii substantiale lunar.In urma unei discutii avuta cu propietara barului,cu care am avut relatii strict de prietenie/amicitie in tot acest timp,mi s-a refuzat accesul in incinta,ba mai mult am fost dat afara de firma de paza in condintiile in care nu consumasem gram de alcool,nu deranjasem pe absolut nimeni...pur si simplu ea nu-mi mai permite accesul in barul ei doar pentru ca asa vrea ea.Am chiar si inregistrarea audio a discutiei in care afirma clar ca nu ma serveste,ca ma da afara si ca nu mai am ce cauta pe acolo.Angajatii au fost amenintati cu concedierea in cazul in care ma mai servesc.Iar persoana in discutie are o functie publica,este consilier local din partea PNL.

Personal oricum aveam de gand sa nu mai calc pe acolo,insa vreau ca asta sa fie alegerea mea si nu un rezultat al interdictiei.Sunt hotarat sa apelez la orice parghie legala pentru a rezolva aceasta problema si as fi recunoscator pentru orice sfat avizat.Multumesc.