avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Activitate florianmircea

Activitate florianmircea

sunt divortat din 2013 iar dupa aceia am inceput partajul .eu am adus documente prin care am justificat ca 130000 deron iam bagat intr ocasa la tara banii proveniti din indemnizatia de revolutionar si am probat cu martorii ca fosta nu a dat pe la constructie ea a venit cu un martor care este procuror la dna si carei face menaj spunin ca ii da mai mult decit minim pe economie dar este confidential iar dna judecatoare a luat in considerare fara sa ceara documente daca acesta plateste impozit si nici sotia .sotia a facut cere de ajutor judiciar invocind ca nu are decit salariul minim pe economie si pensia de 235 a baiatului cu handicat mintind ca ea primeste si un venit la negru asa cum a declarat d-nul procuror.intrebari 1 domnul procuror de la dna poate sa fie martor intr-un proces civil 2domnul procuror afirmind (sub juramint)ca ii plateste mult mai mult decit minim pe economie nu incalca legilatia privind munca la negru prin neplata impozitelor catre sta plus contractele cu sotia sau conventii care trebuia sa apara la dosarprivind veniturile sotiei3sotia privin nedeclarea munci la dnul procuror nu incalca legea ca munca la negru si fals in decalaratii .
va rog indrumatii ce sa fac sunem in faza evaluarilor si oricum voi face apel si recurs pt ami recupera daca se poate banii din indemnizatie si ai pedepsi pcei ce incalca legea atit dnul procuroe si fosta soti care se comporta foarte josnic spune ti-mi ce sa fac multumesc anticipat
Răspuns la discuția Denunt calomnios
ea la scris dar cred ca au colaborat in trei procuror,avocat si ea,v-am spus ca ii face menaj la negru(cind o suna lasa tot si tup la domnul procuror oare numai menaj?
sunt in partaj eu am cerut 75% pe motiv ca eu am avut contributii majore inclusiv 12oooooron dintro recompensa cu titlu iar ea facind menaj la negru la un procuror
cauta sa-mi facaa numai scenarii ultimul oplingere la politie ca as fi incercat so violez.(mentionez ca stam inca impreuna]Am mers la politie so denunt ca mi-a violat corespondenta {mi-a umblat in leptop unde aveam o ciorna de denunt calomnios);am fost la politie unde am dat de persoana care se ocupa de caz si am dat o decalaratie ,totodata am depus plingerea privind violarea corespondentei.Ce ma sfatuiti?
Cum sa ma apar de nebuna?
Imi cauzeaza la partaj?
cum sa fac sa demostrez munca la negru?
multumesc.