avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Un procuror are voie sa devina martor in procesul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Un procuror are voie sa devina martor in procesul dintre soti?

sunt divortat din 2013 iar dupa aceia am inceput partajul .eu am adus documente prin care am justificat ca 130000 deron iam bagat intr ocasa la tara banii proveniti din indemnizatia de revolutionar si am probat cu martorii ca fosta nu a dat pe la constructie ea a venit cu un martor care este procuror la dna si carei face menaj spunin ca ii da mai mult decit minim pe economie dar este confidential iar dna judecatoare a luat in considerare fara sa ceara documente daca acesta plateste impozit si nici sotia .sotia a facut cere de ajutor judiciar invocind ca nu are decit salariul minim pe economie si pensia de 235 a baiatului cu handicat mintind ca ea primeste si un venit la negru asa cum a declarat d-nul procuror.intrebari 1 domnul procuror de la dna poate sa fie martor intr-un proces civil 2domnul procuror afirmind (sub juramint)ca ii plateste mult mai mult decit minim pe economie nu incalca legilatia privind munca la negru prin neplata impozitelor catre sta plus contractele cu sotia sau conventii care trebuia sa apara la dosarprivind veniturile sotiei3sotia privin nedeclarea munci la dnul procuror nu incalca legea ca munca la negru si fals in decalaratii .
va rog indrumatii ce sa fac sunem in faza evaluarilor si oricum voi face apel si recurs pt ami recupera daca se poate banii din indemnizatie si ai pedepsi pcei ce incalca legea atit dnul procuroe si fosta soti care se comporta foarte josnic spune ti-mi ce sa fac multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:01, 25 Ianuarie 2014
Martorul nu a venit in calitate de procuror ( poate depune marturie si daca e procuror ), ci de om caruia fosta ii presteaza un serviciu, faptul ca plateste impozit sau a angajat-o sau nu cu forme legale, nu face obiectul procesului de partaj.
Daca a beneficiat de ajutor la plata taxei de timbru declarand ca nu are venituri suficiente, apoi a declarat ca ea castiga atat de multincat a investit si in casa, aici e o problema, asupra careia puteti atrage atentia instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie intretinere minori creata2801 creata2801 De 6 ani de zile ami cresc singura 2 copii, fostul este casatorit si mai are 3 copii, din care doar la unul mai plateste pensia alimentara( si la ai mei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mareboys mareboys In urma procesului de divort fetita mia fost incredintata mie, iar fostei sotii ia fost stabilita o pensie de intretinere (pe care insa ea nu o mai plateste de ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera pensia alimentara in cazul in care debitorul nu are nici un venit? kyrakyra_65 kyrakyra_65 Am divortat in 2001 iar fostul sot a fost obligat la plata pensiei alimentare in cuantum de 20 % din veniturile nete realizate. Timp de 1 an a platit iar apoi ... (vezi toată discuția)