avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate robby88g

Activitate robby88g

singura mea problema este procesul verbal sau instiintarea de predare a permisului in 5 zile..nimic din astea nu au ajuns la mine!
permisul a fost retinut la viteza si nerespectarea indicatiilor agentului. peste 80minute nu mai am drept de a conduce conform implementarii din calculator iar eu nu am primit nimic. In cazul in care o sa conduc maine si ma va verifica politia care va fi urmarea? se vor face acte premergatoare pt dosar si eu tb sa dovedesc k nu am fost informat?
In data de 24.06.2013 circulam cu motocicleta pe raza localitatii Frumusani, jud Calarasi.La un moment-dat din sens opus venea un MCV care a aprins luminile si a intrat pe sensul meu, am oprit, agentul singur in masina mi-a spus sa opresc pe partea dreapta, a intors pe sensul meu si a parcat in spatele motocicletei. Numarul motocicletei era murdar si putin indoit si se vedeau doar literele, fara judet si cifre. Cu casca pe cap am mers la agent si i-am spus cum ma numesc si numele tatalui meu pe care il cunostea. Mi-a spus ca imi va retine permisul de conducere si mi-a solicitat documentele. Am spusca merg la motocicleta sa imi iau documentele si am plecat. Dupa 14zile prin cunostinte de la politie am verificat starea permisului si apare retinut, iar perioada de suspendare incepe cu 10.07.2013. Mentionez ca nu am primit nimic acasa care sa ma instiinteze ca mi-a fost intocmit proces verbal si nici persoana care detinea motocicleta nu a primit citatie sa transmita datelepersoanei care o conducea. Cum pot face contestatie daca nu am primit nimic? Daca nu ma interesam, cum aflam ca mi-a fost retinut dreptul de a conduce? Perioada de suspendare nu incepe de la data comunicarii? Sau macar sa imi fie comunicat procesul verbal in cele 15zile dela intocmire cand pot face contestatie? Multumesc.