avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Activitate formatb

Activitate formatb

Buna ziua!Am o problema legata de foaia de boala si de suspendarea contractului de munca.Saptamana aceasta am primit foaie de boala 7 zile pentru hernia de care sufar cu recomandare de repaus si consult la chirurgie.In timpul foii de boala am fost cautat la domiciliu la ora 16:40 de catre un reprezentant al firmei si nu am fost gasit acasa.Deoarece eu stiam ca am voie sa parasesc domiciliul intre orele 16:00-17:00 si am coborat la magazin sa cumpar cate ceva,dar ulterior am aflat ca defapt intervalul e 17:00-18:00 .Mi s-a spus ca se va incheia un proces verbal si ca nu imi va fi platita foaia de boala.In ultima zi de foaie de boala am fost sunat de reprezentantul firmei care mi-a spus ca in urmatoarea zi sa nu mai vin la munca deoarece contractul meu este suspendat pe motivul a 7 absente nemotivate.Deoarece foaie de boala se anuleaza iar eu am acumulat in aceste zile 7 absente nemotivate.Corect nu era sa ma informeze ca foaia de boala se anuleaza si daca nu merg la munca acumulez nemotivate,mai ales ca am intrebat ce se intampla.As dori un raspuns cat mai urgent deoarece sunt disperat,am rata la banca iar daca sunt dat afara nu stiu ce fac.va multumesc !