avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate MariusFulga

Activitate MariusFulga

Răspuns la discuția Recurs cerere pensie alimentara
Doamna desirelia a presupus corect , tata a fost , sau este , un om foarte agresiv. Acesta a fost motivul despartirii lor.
Răspuns la discuția Recurs cerere pensie alimentara
Parintii mei sunt despartiti de cand eu aveam 3 ani. Pe tatal meu biologic l-am vazut de 3-4 ori, si atunci obligat de colegi sa vina la poarta firmei sa ma vada, pentru ca era instiintat ca am venit sa iau pensia. De 18 ani, el tot a incercat sa se ascunda,a incercat tot felul de metode pentru a nu-mi plati pensia alimentara. Nu pot spune ca la salariul lui ,150 de lei ar fi fost o suma colosala, tinand cont ca el mentioneaza ca mai are 2 copii. Eu de fapt incerc sa il ajut, sa nu uite ca are 3 copii, nu doi. Momentan locuiesc cu mama si cu tatal meu vitreg, din partea carora am tot suportul si sprijinul.
Domnilor si doamnelor avocati , am si eu o intrebare. Sunt student in anul 2 de facultate , in cadrul Facultatii de Matematica si Informatica , Universitatea Bucuresti. L-am dat pe tatal meu in judecata pentru pensie alimentara, iar el a facut recurs, motivand ca a fost dat afara de la locul de munca cu decizia legii 53/2003 , art.65 lit I.Acesta ia somaj , dar spune ca nu are nici un venit. In plus , a primit salarii compensatorii de la fostul loc de munca,iar firma nu vrea sa imi dea o adeverinta pentru a o depune la dosar. Cum sa formulez o intampinare la acest recurs , pentru ca el refuza cu inversunare sa ma ajute sa imi termin studiile. Va multumesc