Doamna Desirelia,
Concluzia ca si mama trebuie sa contribuie si posibil nu prea o face ati tras-o dumneavoastra, citind printre randuri, sau probabil dincolo de randuri. Eu am scris negru pe alb ce am avut de spus, am scris doar ambii parinti trebuie sa contribuie la intretinerea acestui student si atat.
Pt Marius
Pe tatal meu biologic l-am vazut de 3-4 ori, si atunci obligat de colegi sa vina la poarta firmei sa ma vada, pentru ca era instiintat ca am venit sa iau pensia.
Pentru a primi pensia de intretinere nu era nevoie sa mergeti personal la locul de munca al tatalui. In functie de actiunea / inactiunea mamei pe perioda cat ati fost minor, pensia va putea fi virata direct de catre angajator, sau de tata, sau recuperata prin executor.
tinand cont ca el mentioneaza ca mai are 2 copii. Eu de fapt incerc sa il ajut, sa nu uite ca are 3 copii, nu doi.
Dv de fapt suferiti pentru lipsa tatalui din viata dv, pentru faptul ca acesta a avut / are alta familie si inca doi copii, pentru faptul ca nu v-a acceptat. Ar trebui sa purtati o discutie cu mama dv, sa aflati adevaratele motive ale despartirii lor. Este adevarat ca dv nu aveti ncio vina, dar afland adevarul, poate veti intelege.