Cu siguranta ca situatia financiara a sotului si faptul ca provine dintr-o familie foarte instarita va inclina balanta in favoarea lui. Acest lucru inseamna ca cei doi copii ii vor fi incredintati lui, tinand cont si de faptul ca instanta de obicei desparte fratii doar in situatii exceptionale. As dori sa intreb in ce masura poate conta faptul ca el nu prea s-a implicat in cresterea lor de pana acuma, ma gandesc ca nu s-ar descurca. Spune ca a r aduce o bona . Nu ar fi mai corect ca acesti copii sa fie crescuti de persoana de care sunt atasati cel mai mult? Si nu de o persoana straina, sotul meu avand un loc de munca foarte solicitant. Va multumesc !!
Buna ziua !!Am 23 de ani si sunt casatorita de 2 ani, din 2011. Am, impreuna cu sotul meu, doi copii, unul in varsta de 2 ani si unul de 4 luni. Noi am dori sa divortam dar fiecare vrea sa aiba ambii copii cu el. La cine vor ramane copiii?Avdn in vedere ca sotul meu are o situatie financiara si provine dintr-o familie instarita, ar putea influenta asta in vreun fel decizia instantei de a -i lasa lui copiii? Precizez ca eu nu lucrez, nu am casa pe numele meu si situatia familiei mele este una precara.Eu as dori sa stiu daca se poate ca fiecare sa aiba in grija cate un copil, bineinteles,celalalt parinte sa aiba acces la educatia si cresterea ambilor parinti. Va multumesc si sper ca ati inteles , in mare, situatia .