Multumesc pentru raspunsuri , in concluzie trebuie sa ma adresez unui avocat pentru a rezolva problema cat mai repede sau tribunalului din zona respectiva ?
Buna ziua , am si eu o problema cu concubinul mamei mele ... au locuit 6 ani in casa mea de la tara unde eu sunt proprietar , de curand a batut-o pe mama mea . Aceasta a plecat din casa mea de la tara si a venit la mine deoarece nu mai vrea sa stea cu el pentru ca este un tip agresiv . A mers la medicul legist , acesta i-a eliberat un certificat medical cu ingrijiri medicale de 3 zile cu care a mers impreuna cu mine la postul de politie rurala din zona respectiva . A dat o declaratie ea ce si cum s-a intamplat , iar eu i-am solicitat verbal si in scri domnului Agent Sef sa intervina pentru evacuarea acestuia din imobilul meu ! Agentul de politie ne-a luat la el in masina si impreuna am mers la casa mea de la tara . Ajunsi acolo , l-am gasit pe concubinul mamei mele acasa , spunandu-ne ca el nu vrea sa paraseasca imobilul . Tin sa precizez ca respectivul concubin Nu are buletinul , flotant sau nici un fel de act pe adresa mea de la tara !
Agentul Sef ne-a spus ca el nu are ce sa faca pentru a-l evacua pe respectivul concubin din casa mea si sa ma adresez unei instante de judecata in obtinerea unei sentinte de evacuare fata de persoana respectiva !
Imi puteti recomanda alta varianta fata de ceea ce mi-a spus Agentul pentru a-l evacua pe acest individ ???