Buna ziua sunt interesat despre o problema majora,am lucrat la o firma de cablaje auto din jud Arad,o persoana a trimis mail in germania si directorul a venit la mine si a spus ca eu sunt acea persoana care a trimis mesajele,nu este adevarat,am spus ca poate verifica din calculatorul meu acest lucru,din pacate in data de 16 noiembrie am fost obligat sa semnez foaia de lichidare,doresc sa stiu daca pot face ceva ptr a ma apara,cu stima doresc detalii daca are rost sa actionez in instanta firma,va doresc o seara faina.
stimate domn,este foarte bine ceea ce faceti dumneavoastra,am patit ceva asemanator,eu am ajuns in Cehia unde am muncit aproape 3 saptamini am primmit 1200kc dar apoi nimic salar,am ajuns acasa cu tirul,ambasada a dat din umeri,sunt mina in mmina cu imfractorii,este o retea foarte mare si bine pusa la punct,aveti un nr de fix sa ne putem auzi la telefon sau un id de mes,id meu este doru_5_zampano,astept cu stima doru,numai ddaca ne ajutam unul pe celalalt stopam acest viciu.