avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre munca.

Buna ziua sunt interesat despre o problema majora,am lucrat la o firma de cablaje auto din jud Arad,o persoana a trimis mail in germania si directorul a venit la mine si a spus ca eu sunt acea persoana care a trimis mesajele,nu este adevarat,am spus ca poate verifica din calculatorul meu acest lucru,din pacate in data de 16 noiembrie am fost obligat sa semnez foaia de lichidare,doresc sa stiu daca pot face ceva ptr a ma apara,cu stima doresc detalii daca are rost sa actionez in instanta firma,va doresc o seara faina.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 20 Noiembrie 2015
Ce inseamna "am fost obligat sa semnez foaia de lichidare" ?

V-a incetat c.i.m., prin concediere , demisie sau cu ce articol ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare lichidare contract de munca AlexandraValentinaVoicu AlexandraValentinaVoicu Bună ziua. Soțul meu a fost nevoit sa plece de urgenta din tara, și nu a mai reușit sa semneze demisia și foaia de lichidare. As putea semna eu îl locul ... (vezi toată discuția)
Doresc o lamurire! gili_gilda gili_gilda buna, am o problema mai delicata timp de 9 luni am activat in cadrul unei firme pe un post platit cu salariul fix+bonusare lunara aprobata de catre seful ... (vezi toată discuția)
Concediere fara preaviz teddygirl23 teddygirl23 Buna ziua, Am o \\"mica\\" problema la locul de munca. In prezent lucrez cu jumatate de norma la un magazin. In data de 5 mai, am fost chemata in birou ca ... (vezi toată discuția)