avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare lichidare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare lichidare contract de munca

Bună ziua. Soțul meu a fost nevoit sa plece de urgenta din tara, și nu a mai reușit sa semneze demisia și foaia de lichidare. As putea semna eu îl locul lui, fiind soția lui? Mai are de luat un salariu de la firma unde a lucrat, iar aceștia nu vor sa colaboreze sa putem rezolva mai ușor. Ce acte as avea nevoie pt a putea semna foaie de lichidare și ce acte mai sunt de semnat? Totuși am dori sa ni se dea acel salariu restant, pt ca a lucrat pt el. Ma puteți ajuta cu niște informații?

Va mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iunie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:00, 9 Iunie 2019
Cererea de incetare a c.i.m. trebuie sa fie semnata de titularul c.i.m. ... de depus, o poate depune si alta persoana.

Va trebuie o imputernicire din partea sotului pentru a efectua demersurile de mai sus.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iunie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
legal se poate semna și trimisa pe mail, scanata, nu?

Cei de la firma respectiva, nu au vrut sa accepte în acest format.

Împuternicirea o avem, dar la fel nu vor sa o accepte.

Vom face și o sesizare la itm în cazul acesta.

Va mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Cererea de incetare a c.i.m. trebuie sa fie semnata de titularul c.i.m. ... de depus, o poate depune si alta persoana.

Va trebuie o imputernicire din partea sotului pentru a efectua demersurile de mai sus.

Pe email este valabila numai daca are atasata o semnatura electronica ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat 10 ani la o firma,și cautandu-mi motiv sa fiu dat ... Andrei hary Andrei hary Am lucrat 10 ani la o firma,și cautandu-mi motiv sa fiu dat afara mi-au invocat niste minusuri de marfa nejustificate de ei!Când mi-au spus că numai doresc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos : deoarece ... Mario Bro Mario Bro Buna ziua, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos : Deoarece nu s-a putut deplasa la firma noastra , am trimis scanat un contract stampilat, semnat ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului corespunzator cu contractul, fara ore suplimentare si retineri ilegale substantiale neprevazute in contract AdrianBadea AdrianBadea Cine ma poate ajuta sa imi recuperez diferenta de salariu neplatita conform cu contractul cu o firma norvegiana. Este vorba de plata fara ore suplimentare si ... (vezi toată discuția)