avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat 10 ani la o firma,și cautandu-mi motiv sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat 10 ani la o firma,și cautandu-mi motiv sa fiu dat ...

Am lucrat 10 ani la o firma,și cautandu-mi motiv sa fiu dat afara mi-au invocat niste minusuri de marfa nejustificate de ei!Când mi-au spus că numai doresc colaborarea și că îmi oferă 1 salariu compensatoriu am acceptat ,pentru că am zis că ,cu forța nu te poți înțelege!am coborât la contabila i-am dat buletinul mi-a dat o foaie ,necitind prea bine era lichidarea la zi,in loc de preaviz așa cum am discutat,am semnat lichidarea,după care mi-au pus demisia la zi,refuzand sa semnez și am zis că eu nu vreau sa îmi dau demisia ,vreau sa fiu dat afara!a luat demisia ,crezând că foaia semnată numai are valoare,am urcat in birou spunandu-mi că să mă prezint luni in alt judet daca nu vreau sa vad daca îmi convine!mi-au luat mașina ,cheile tot spunandu-mi la final că sa numai vin de luni că îmi trimite desfacerea contractului prin posta!azi când am fost la ITM m-au găsit în calculator cum că eu mi-am semnat demisia la zi!mai pot face ceva? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 9 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa contestați in instanta decizia de încetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-a scos datoare la magazinul unde lucrez Rosuzy Rosuzy Buna ziua! Lucrez la un magazin alimentar in schimburi cu o cumnata. O zi da, o zi nu, de la 7.00 la 19.00. Ne-a facut inventarul dupa 4 ani si ne-au scos ... (vezi toată discuția)
Salutare! am contract pe perioada nedeterminata cu perioada de ... roxxmaria roxxmaria Salutare! Am contract pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 90 zile. Sunt angajat de 2 luni la firma asta si astazi a venit seful meu si m-a ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez cu un angajator abuziv FeelLikeANut FeelLikeANut Pe scurt: - la nici o saptamana dupa angajare, am fost anuntat ca am fost trecut in somaj tehnic (eu si inca alti cativa colegi noi) pentru ca asa mai face ... (vezi toată discuția)