avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Activitate gheghecopilu

Activitate gheghecopilu

buna ziua ,problema mea este urmatoarea : lucrez ca sofer profesionist la o firma din romania pe comunitate , stau in germania si fac curse internationale olanda si belgia timp de 2 luni si apoi merg acasa 2 saptamani , intelegerea cu angajatorul a fost 1500 de euro pe luna suntem 4 soferi si alti vreo 4 care au lucrat aici si au plecat , patronul nu mi-a dat in 2 luni jumate decat 800 de euro , precizez ca salariul pe tara este minim pe econimie pe care nu nil plateste nu am semnat niciodata fluturase de salariu mereu ne-a bagat banii in cont , vreau sa stiu daca este vreo lege sau ce pot face sa imi recuperez salariul , pe langa toate astea , un coleg de-al meu a avut o problema si sa lovit/rupt ceva la masina reparatia a costat 1400e pe care ii opreste lui (soferului) este legal sa opreasca banii ??? daca imi dau demisia in cat timp este legal sa imi dea salariul? pot face dovada cu actele cmr si foile tahograf ca activitatea mea sa desfasurat aici (pe comunitate) imi mai pot recupera salariul ??? va multumesc frumos