Tatăl este italian iar ei nu au certificatul de naștere ca noi, la ei certificatul il tine primăria, deci va trebui sa merg sa cer un extras, iar cât despre cartea de identitate este italiana. ...
Kiar dacă el nu este de acord sa inregistrez copilul in tara o pot face și fără permisiunea /știrea lui, ,corect?!
Vreau să mai adaug faptul ca eu locuiesc în toscana si apartinem de consulatul de la Bologna, problema însă este ca am tot încercat sa iau legătura cu un consultant insa fără speranță. Am sunat de n ori si nimic, nu răspunde nimeni. Vreau sa știu programul pentru depunerea actelor
Locuiesc în italia și am un copil cu un italian care ii poată numele.locuim împreună dar nu suntem căsătoriți si vreau să stiu in cazul unei separării cu cine va rămâne copilul? In funcție de ce se decide la cine va rămâne? care sunt drepturile tatălui, dar ale mamei? Scimba ceva faptul ca nu am înregistrat copilul in țara, ce Scimba? Mulțumesc
Locuiesc în italia si tocmai am născut o fetiță. Vreau sa o inregistrez in tara și vreau sa stiu de ce documente am nevoie si kum se procedează. Tin sa menționez ca tatăl este italian și nu suntem căsătoriți dar fetita ii poată numele lui de familie. Mulțumesc