avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Activitate Roscatta

Activitate Roscatta

Răspuns la discuția Victima a infractorilor
tatutzul a scris:

deja suna altfel ceea ce prezentati acum ...

dar pentru acuratetea rezultatului final, am o intrebare : ce scuza a invocat persoana care s-a milogit de dvs. - de ce nu putea dumneaei sa finalizeze tranzactia pe numele d-sei, si v-a cerut sa participati dvs. cu numele dvs.?

ca e de la tara si ca are o fata bolnava si ca era cu treburi prin galati cand a primit tel de la " o ruda" ca ii poate trimite bani,si cum ea a fost luata chipurile pe nepregatite....nu avea buletinul la ea.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Mie imi pare neclara situatia.
Nu va ramane decat sa va aparati cat de bine puteti singura sau sa apelati la avocat.
Politistii nu cred dar e nevoie de mai mult decat de atat ca sa aveti probleme penale.

multumesc frumos de raspuns....intr-adevar neavand suficiente probe m-au lasat in pace alegand banuiesc sa ma creada ptr ca altceva nu aveau ce face.....nu puteau rezolva cazul din lipsa de probe......doar cu o pacalita (batrana care a pus banii )si o victima(adica eu care urma sa o "trag" daca eram prinsa ca scot banii-ceea ce am si partit).Ei(adica autorii inselatoriei) au fost pusi la adapost...neiesind nici unul in fata.

Acum nu stiu clar daca intr-adevar s-a terminat toata treaba sau urmeaza sa mai faca cercetari si ...eu stiu ce s-o mai intampla.

Sau ptr faptul ca pacalita si-a recuperat banii si nu exista nici un prejudiciu ....a incetat orice activitate din partea politistilor in acest caz.....dvs ce spuneti?

Trebuia sa mai dau o declaratie tipizata dar nu mi-a spus nimeni nimic pana acum ...sa ma astept sa ma mai cheme ?sau gata ...s-a terminat ?
olden a scris:

ORGANUL de cercetare penala va stabili in urma declaratiilor atat a Doamnei cat si a batranei, Neinceperea Urmaririi Penale sau Inceperea urmaririi penale.

aici va fi ciudat ati indentificat o pe batranica ?
daca a folosit date false sunteti salvata, 100% victima, daca nu ramane declaratia ei sa va cantareasca vinovatia/nevinovatia .

batrana pacalita nu avea cum sa ma cunoasca ia trimitandu-mi banii prin western iar cea care s-a milogit de mine daca a vazut ca nu am scos banii a plecat si s-a facut nevazuta.
era vb de faptul ca am acceptat sa scot niste bani unei persoane care nu o cunosteam fara a avea cunostinta de unde provin banii sau cine e acea persoana.La mine s-a dovedit a fi o retea de infractori care din puscarie pacaleau persoane carora le spuneau la telefon cum ca ar fi patit ceva rau o ruda importanta de a lor,gen ,mama,tata,frate,sora,fiu etc......si ca victima ar vb chipurile la tel cu avocatul persoanei ranite si ca sa trimita repede bani pe un nume .....sub diverse pretexte.Apoi dupa ce victima trimitea banii si se gandea intr-un final sa sune acea ruda ....descopereau ca de fapt nu au patit nimic si ca ei au cazut victime unor pacaleli.Asa ca batrana care a fost pacalita dupa ce a pus banii pe numele meu (iar eu urma sa ii dau persoanei care m-a acostat)a acut plangere la politie si in 2 ore m-am trezit cu ei la usa.Intamplanduse toata treaba f repede nu am avut timp de retinut detalii....si riscam sa nu fiu crezuta.Si vroiam sa stiu care ar fi situatia in cazul in care nu as fi rezolvat nimic si tot as fi fost acuzata de complicitate..

Este exact ca si in cazul in care o persoana iti da un card si codul pin si te roaga sa ii scoti banii....ca ea chipurile nu s-ar pricepe.Apoi se retrag mai intr-o parte si la camera apari doar tu.Scoti banii ii dai persoanei respective tot si pleci.Apoi de fapt afli ca te umfla politia si ca de faapt cardul era furat si ca tu esti singurul care te vezi pe camera ca scoti baniii si ca esti acuzat pe nedrept.Dovedeste tu acum ca nu ai nici o vina cand nu mai apare nimeni in cadru si nici nu ai martori......De aia spuneam ....

NU AJUTATI PE NIMENI.daca intalniti cazuri ca al meu sa refuzati.sau ii trimiteti la persoane autorizate care ii pot ajuta..."chipurile" daca vor ajutor.Ca uite asa gasesc naivi ca mine si vedeti si voi ca e greu tare sa dovedesti ca nu esti vinovat.Mai ales daca apucati sa scoateti si banii.
va multumesc tuturor de raspunsuri....dar s-a rezolvat toata treaba .nu sunt vinovata cu nimic si batrana si-a luat banii inapoi cu ajutorul politistilor.ptr a nu fi nici o suspiciune asupra mea mi-a fost retinut buletinul pana azi cand mi-a fost restituit.o zi buna incontinuare si NU FACETI CA MINE.
chiar daca nu am scos banii ptr ca am avut suspiciuni? si asta am si declarat.
Buna ziua.As dori sa imi raspunda cineva autorizat in privinta unei probleme.

Am picat ca musca in lapte in plasa unor persoane.
Am fost acostata de o batranica in timpul serviciului care l-a insistentele dansei am acceptat sa scot bani de la western pe numele meu.Intre timp am aflat despre ce suma era vb(3500 euro) si m-i s-a facut frica (nu stiu de ce nu am renuntat),dar ca sa nu poata fi scosi banii am dat doar o parte din numele meu sa il comunice persoanei care trimitea banii.Automat ca nu au fost scosi din aceasta cauza.Toate bune si frumoase numai ca acea persoana care mi-a trimis banii a fost victima unei pacaleli din partea unor indivizi si a facut plangere la politie.Acestia din urma ajungand ...logic la mine.Am fost dusa la sediu politiei ptr declaratii si nu cred ca am fost destul de crezuta in privinta celor declarate(deoarece nu am putut da prea multe detalii despre aspectul persoanei in cauza si plus ca am sters nr de tel cu care am vb si de pe care am primit si codul).Problema e urmatoarea:

in aceste conditii eu in ce situatie voi fi pusa si daca am posibilitatea de a scapa din aceasta problema in care nu am dorit sa ajung......dar in care ma aflu din cauza naivitatii mele .

Va multumesc frumos si astept cat mai urgent un raspuns.