avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Mie imi pare neclara situatia.
Nu va ramane decat sa va aparati cat de bine puteti singura sau sa apelati la avocat.
Politistii nu cred dar e nevoie de mai mult decat de atat ca sa aveti probleme penale.
multumesc frumos de raspuns....intr-adevar neavand suficiente probe m-au lasat in pace alegand banuiesc sa ma creada ptr ca altceva nu aveau ce face.....nu puteau rezolva cazul din lipsa de probe......doar cu o pacalita (batrana care a pus banii )si o victima(adica eu care urma sa o "trag" daca eram prinsa ca scot banii-ceea ce am si partit).Ei(adica autorii inselatoriei) au fost pusi la adapost...neiesind nici unul in fata.
Acum nu stiu clar daca intr-adevar s-a terminat toata treaba sau urmeaza sa mai faca cercetari si ...eu stiu ce s-o mai intampla.
Sau ptr faptul ca pacalita si-a recuperat banii si nu exista nici un prejudiciu ....a incetat orice activitate din partea politistilor in acest caz.....dvs ce spuneti?
Trebuia sa mai dau o declaratie tipizata dar nu mi-a spus nimeni nimic pana acum ...sa ma astept sa ma mai cheme ?sau gata ...s-a terminat ?