...mai nou am dat bani pt renovarea scarii...asa se hotarase initial...200 ron,in urma uni anunt scris de presedinta(in banii acestia intrau si casutele postale)...ca acum sa ne mai ceara bani pt renovare,ca aceia n-au ajuns,cat despre casute fiecare isi va cumpara...plus ca "echipa" era formata dintr-un minor si un altul major...si lucrarea a fost luata la intelegerea presedintei fara o discutie in prealabil cu proprietarii,adica la negru,fara acte doveditoare ca manopera a costat 24 mil lei vechi,plus materiale 6 mil lei vechi,in conditia in care blocul este format din 4 etaje,cu o scara ingusta...(sunt multe probleme aici...)
...probleme sunt mai multe...insa aceasta este o problema personala...cand am dat originalul eu am fost de buna credinta...eram in renovari...eram in timpul facultatii...n-aveam timp nici sa respir...cum veneam aici,ma si intrebau de contract!...asta este...rea vointa...pt ca la subsol sunt inchiriate 2 dependinte...eu avand ap fara balcon le-am atras atentia ca am dreptul,impreuna cu ceilalti coproprietari la dependinte,in folosinta perpetua si fortata...au spus ca nu vom rezolva niciodata nimic...urmeaza sa fac demersuri...totusi pe cale amiabila in aceste privinte...plus ca atunci cand am dat originalul era si presedinta,iar acum ea nu spune nimic,mai era si sotul meu...
buna seara! am achizitionat anul trecut un apartament...nici nu ma mutasem si administratorul blcului mi-a spus sa duc o copie a contractului...dupa insistente,neavand copie,i-am dat contractul in original spunandu-i ca atunci cand imi fac o copie sa-mi dea originalul.zis si facut.acum are si copia si originalul si nu mai recunoaste ca i l-am dat,dar nici nu l-a cautat.ce pot face?(mentionez ca notarul mi-a dat mai multe originale,3 sau 4 nu mai stiu exact)...dar vreau sa-l recuperez.