avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate SabinaCretu

Activitate SabinaCretu

Buna ziua si AJUTOOR!!!

Sunt angajata pe postul de muncitor in sistemul bugetar de 5 ani si prestez: casierie, contabilitate, gestiune, secretariat, reprezentant alocatii elevi - am foarte multe indatoriri si responsabilitati trecute in fisa postului si multe altele nespecificate in aceasta...
Considerand ca tot ce se intampla in sistemul bugetar este un abuz, as putea insista pe trecerea pe o alta functie, avand in vedere ca am studii superioare terminate (cu diplama de licenta - inginer mecanic)?
Am spus sa insist pentru ca acum doi ani am mai cerut lucrul acesta si nu am fost luata in seama. Anul viitor se elibereaza postul de administrator dar stiu ca este vizat de o colega care insa nu are studii superioare terminate DAR... are pile.... pentru ca la noi asa merge treaba...... prostul munceste pana nu mai poate si pilosul sta si-ti mai si rade in fata!!!
In concluzie, as dori sa fac o cerere, care nu stiu cum ar trebui sa sune, sau alt demers care ar putea sa ma ajute sa-mi schimb postul. Vreau sa stiu daca se face la nivel de unitate sau si mai sus? Daca nu un cumul de functii este posibil?

Si inca ceva
Este normal (legal) sa se transporte banii institutiei (pentru a fi depusi) de catre angajat, pe propria raspundere cu mijloacele de transport in comun, fara nici un insotitor indiferent de suma? (de cele mai multe ori sumele sunt foarte mari peste 10.000 lei) Am ridicat problema atat sefului meu contabil cat si directorului dar nimeni nu ma baga in seama. Fac lucrul acesta de mai bine de 5 ani.
Buna ziua. Am mai multe probleme, dar va rog sa-mi raspunde-ti la doua..
1. Este normal (legal) ca un casier (intr-un liceu) sa transporte bani pe propria raspundere cu mijloacele de transport in comun, fara nici un insotitor indiferent de suma? (de cele mai multe ori sumele sunt foarte mari peste 10.000 lei) Am ridicat problema atat sefului meu contabil cat si directorului dar nimeni nu ma baga in seama. Fac lucrul acesta de mai bine de 5 ani.
2. Sunt angajata pe postul de muncitor si prestez: casierie, contabilitate, gestiune, secretariat, reprezentant alocatii elevi - am foarte multe indatoriri si responsabilitati trecute in fisa postului si multe altele nespecificate in aceasta... Nu ma plang, le duc la bun sfarsit pe toate insa alta este problema mea. Sunt injosita si calomniata de catre seful meu contabil, (care nu face fata muncii sale) niciodata in fata, minte si ma discrediteaza in fata conducerii, care culmea ii tine partea!!? Acest lucru nu se intampla numai cu mine se intampla si cu ceilalti colegi dar cu mine isi permite din ce in ce mai des, eu avand o varsta mult mai mica. Ce pot face? Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc