avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate Opterox

Activitate Opterox

Răspuns la discuția Firma cu produse fara acte
Exact, nu folosesc casa de marcat, deci ? ...
Daca o firma, vinde produse Second-Hand fara acte,ce se poate face in privinta acestora ?
Adica sunt expuse pe raft diverse produse care nu au garantie,factura,etc ,(cumparate de patroni din piata ) se poate trimite la respectivi un control pentru o eventuala amenda ? as vrea sa fac asta deoarece am fost inselat! Ce oameni pot trimite pentru verificari / control ? Va multumesc
Buna ziua,ma numesc Marius si am o problema pe care as vrea sa o dezvolt impreuna cu cunoscatorii de drepturi,asadar:

Detin anumite obiecte electronice( primite de la diferite persoane ),dupa care,cu o parte din acestea ,nu am mai avut ce face,asadar m-am gandit sa le vand pe internet.
Intrebarea mea este daca vand bunuri contra cost, si nu detin acte pentru acestea, doar obiectul fizic in sine, pot fi sanctionat ? Fiindca o data ce am functia de a alege , fara factura, cu factura, mi se pare normal ca acesta sa se poata vinde. Nu stiu exact cum sa ma exprim, nu am avut de a face cu un mediu juridic,dar as vrea sa cunosc lucrurile in sine :) Va multumesc pentru atentie, astept cu nerabdare raspunsuri sau chiar intrebari legate de aceasta problema.
Stima