avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Firma cu produse fara acte
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Firma cu produse fara acte

Daca o firma, vinde produse Second-Hand fara acte,ce se poate face in privinta acestora ?
Adica sunt expuse pe raft diverse produse care nu au garantie,factura,etc ,(cumparate de patroni din piata ) se poate trimite la respectivi un control pentru o eventuala amenda ? as vrea sa fac asta deoarece am fost inselat! Ce oameni pot trimite pentru verificari / control ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Opterox , utilizator 22:29, 15 Iulie 2013
Nu emit bon fiscal?
Exact, nu folosesc casa de marcat, deci ? ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa comercializez produse in piete, fara casa de marcat, daca sunt if ? zcb zcb Buna seara, va rog sa -mi spuneti cum pot sa comercializez produse in piata, daca nu am casa de marcat si sunt IF(intreprindere familiala)? Se poate pe baza de ... (vezi toată discuția)
Produse second-hand, cum se pot vinde legal? drlobes drlobes Produse second-hand, cum se pot vinde legal? Pot cumpara/am acces la mai multe produse second-hand de calitate, problema este ca achizitia s-ar face din ... (vezi toată discuția)
Cumparare de bunuri sh pe firma ZeTcs21 ZeTcs21 Buna ziua, Detin o colectie de peste 500 de jocuri pentru diverse console. Din acest motiv m-am decis sa deschid un magazin online. Pe langa jocurile ... (vezi toată discuția)