Dece nu luati legatura cu vechiul proprietar? Ar trebui sa va intrebati dece nu a trecut masina pe numele lui respectivul daca tot are acel act d vanzare-cumparare. Nu am experienta dar am patit ceva si ma gandesc sa nu fie ceva asemanator la mijloc.
Dece? Din comoditate si pt.ca tot timpul asteptam ca altii sa ia initiativa. Am genul de vecini care vorbesc pe la colt dar nu fac nimic. Oricum am inteles ce e de facut si va multumesc frumos. De platit trebuie platita intretirea chiar daca am sau nu,iar in acelasi timp voi plati o expertiza contabila la primarie ,care sper sa nu coste f.mult.
Ca deobicei ,raspuns in viteza si la obiect....multumec. Acum ca sa profit de amabilittea dvs.:
Cine va fi chemat in instant? Uzufructul viger,proprietarul sau cine e trecut in cartea de imobil? Si 2. Sa inteleg c nu mai pot cere o expertiza contabila pt.ce sa platit?
Scuze pt.literele lipsa dar folosesc o tbleta si tuchscreen-ul ca tuchscreen-ul.....
Am primit azi "somatie de plata",scrisa pe coala a4 , deoarece datorez asociatiei 1.900ron la intretinere. Am sa platesc suma, chiar daca acum sant cam stramtorat ca mai toata lumea,dar as dorii sa profit de situatia creata daca tot m-au infuriat ca pt.o asa suma mica sa faca tambalaul asta.
Toata iarna la un ap.3 cam. am platit intrtinerea 900-1000ron/luna. Am motive sa cred ca am fost pacalit mai multi ani la rand dar de 3luni de cand sau strans sumele restante am fost taxat corect. Intrebarile mele sunt:
1. Tre sa ma sperie aceasta somatie?
2. Care sant pasii pe care ei trebuie sa-i urmeze pt.a recupera sumele restante de la mine?
3. Exista o suma minima pt.care ma pot da in judecata?
4. Ce tre sa fac pt.a verifica daca sumele platite de iarna trecuta sant corecte sau daca am fost inselat?
5. Daca ajung in instanta voi avea posibilitatea de a plati esalonat datoriile sau o sa fiu nevoit sa platesc sum integral?
Sper ca nu v-am suparat cu prea multe intrebari dar aici tot timpul am gasit rapuns la problemele ivite in timp. Va multumesc.