avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Activitate Baietzii

Activitate Baietzii

Am relatat faptul ca daca nu ma prezentam si se prezenta el, eu puteam ramane fara permis, deoarece nu am fost sa declar. Exact din cauza drumurilor si a timpului pe care il voi petrece pe acolo, doresc sa retrag declaratia.
Pagubele sunt infime. Am fost mai mult de teama sa nu ma confrunt cu situatia de mai sus.
Nu exista nici o posibilitate sa dau alta declaratie in care sa sustin ca nu mai doresc continuarea acestui caz?
Buna ziua. Pe data de 13.07.2013, am avut parte de un accident auto minor. Conducatorul auto care a provocat accidentul nu a oprit pentru a rezolva amiabil problema ivita. Gandindu-ma ca as putea ramane fara permis daca se duce sa declare accidentul, am fost la biroul de accidente usoare si am completat acea declaratie. Acum, mi-am dat seama ca am exagerat, pagubele fiind infime. Imi pot retrage declaratia? Mi se pare prea mare eforul si timpul pierdut pentru a solutiona acest caz. Sunt convins ca celalalt sofer nu o sa recunoasca si o sa trebuiasca sa fac eu drumuri pe la politie.