avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate virtopeanu gheorghe

Activitate virtopeanu gheorghe

Cum pot scapa de care le-am mostenit prin taxa de succesiune, sa nu mai platesc impozit.Problema este ca pe certificat de mostenitor apare doar suprafata totala si cota din mai multe loturi fara a specifica alte detalii.Eu pot sa il donez primariei sau altcuiva fara sa mai platesc eu ,personal ceva?Nu ma intereseaza bani pe teren,doar ca nu mai vreau sa platesc impozit,eu ne folosindu-l.
Am lucrat in GERMANIA,si nu am fost platiti,firma fiind romaneasca si acum a intrat in insolventa.Perioada lucrata este iulie si august 2017 si pana acum ne-a tot mintit cu bani,.Statele nu sunt semnate de noi si de altcineva,firma este din alt judet si oameni sunt din toata tara.Unde trebuie sa depun sesizare?Itm-ul spune ca statele sunt semnate si declarate la finante.InGermania am semnat o declaratie ca am primit o suma de bani,sub amenintarea unor interlopi.Contractul meu semnat sa inlocuit prima pagina si a ramas cea semnata de mine si din maistru am ajuns necalificat.Intrebarea mea este pot sa ma adresez tribunalului de unde domiciliez eu sau acolo unde are firma sediu?Multumesc.
Răspuns la discuția Valoare pensie
Pai stiu persoane care nu au muncit si au platit o luna doua la CAJP si acum primesc 640 lei pensie de boala.
Răspuns la discuția Valoare pensie
Am vazut ca cei care nu au cotizat decat o luna sau doua au primit 640 lei.Eu am cotizat si primesc 383 lei.Mai spunea cineva ca doar cei care nu au cotizat primesc garantat cei 640 lei si mie mi-au gresit ca cei 383 trebuia adaugati la cei 640 lei dar pe decizie nu scrie.Dupa cat timp se primesc bani,daca eu am depus dosarul la inceputul lui martie?Multumesc
Discuție Valoare pensie
Am depus dosarul de pensie invaliditate gradul 2,cod j96,e11 si i10,Am primit decizia cu suma de 383 lei.Stagiul de cotizare necesar 23 ani,stagiu cotizare realizat 20ani,7 luni si 29 de zile cu puncte realizate 10.14981 si valoarea punctului de pensie 1100 lei.Voi primi doar 383 lei sau trebuie sa fac contestatie fiind o greseala?Multumesc
Discuție revisal
nemotivatele sau zilele de invoire se trec in revisal si daca da cum procedez ca anterior nu stiu ca x sau y va lipsi sau daca va lipsi isi va face cerere de invoire ca cm ii da voie,la concediul de odihna normal sa nu dar ei fac specificatie doar la concediul medical.multumesc