avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru recuperarea veniturilor din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru recuperarea veniturilor din salariu

Am lucrat in GERMANIA,si nu am fost platiti,firma fiind romaneasca si acum a intrat in insolventa.Perioada lucrata este iulie si august 2017 si pana acum ne-a tot mintit cu bani,.Statele nu sunt semnate de noi si de altcineva,firma este din alt judet si oameni sunt din toata tara.Unde trebuie sa depun sesizare?Itm-ul spune ca statele sunt semnate si declarate la finante.InGermania am semnat o declaratie ca am primit o suma de bani,sub amenintarea unor interlopi.Contractul meu semnat sa inlocuit prima pagina si a ramas cea semnata de mine si din maistru am ajuns necalificat.Intrebarea mea este pot sa ma adresez tribunalului de unde domiciliez eu sau acolo unde are firma sediu?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 18 Aprilie 2019
Va puteti adresa Tribunalului in raza caruia aveti domiciliu. Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.

In fata instantei , declarati că statele de plata sunt false prin falsificarea scrierii sau semnăturii,

Vedeti art.304 si urm Cod provecura civila
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care ... Lucian Furdui Lucian Furdui Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care lucram ca șofer și am plecat de la această firmă fără preaviz de 20 de zile pentru că nu ... (vezi toată discuția)
Contract de lucrari instalatii electrice prin contingent germania Lucrarile se fac de catre o PJ impozabila din Romania cu cod fiscal valid de TVA catre PJ Germana impozabila cu cod valid de Tva . Lucrarile se fac in baza ... (vezi toată discuția)
Munca fara contract dorel13 dorel13 Stiind ca este angajatul unei firme( i se desfacuse contractul de munca fara a depune o demisie si fara a primi o decizie), o persoana a lucrat timp de un an ... (vezi toată discuția)