a trecut o luna de la sesizarea depusa si nu am primit raspuns,in 24 07 2013 am fost la casa de pensii Oradea sa incerc sadepun din nou dosarul din nou au refuzat sa il accepta si au cerut sa le dau in scris ca nu are fiul meu certificat de invaliditate ca nu a mai lucrat si de ce cer contractul am refuzat sa le predau orce certificat medical asa ca am dat o declaratie in scris ca nu dispun de certificat de invaliditate ,ca nu a mai lugrat iar la intrebarea de ce vreau sa inchei contractu am motivat ca este cetatean al romaniei si are acest drept si am cerut nr de inregistrare am facut asta ca daca ma vor refuza sa fiu nevoiti sa il faca in scris si pina luni cel tirziu trebui sa imi dea un raspuns trec cele 30 zile
buna ziua am depus sesizarea laCNPP.Ier am primit de la casa de pensii Bihor la cererea mea depusa in 01 07 2013 in care solicit incheierea unui contract un raspuns in care imi solicita sa depun din nou o cerere la care sa atases documente medicale si sa dau explicatie de ce solicit incheierea acestui contract cu casa de pensii si din actele pe care milecere reiese ca sint acele acte pe care le soliciti pt pensie de invaliditate eu mentiones ca nu am cerut pensie de invaliditate am cerut sa pot contribui la casa de pensi cu drepturi depline ca cetatean al acestei tarii
Tocmai cu ei am aceasta problema ca nu vor sa incheie contractul de asigurare cu persoanele cu handicap binenteles asta nu o spun in gura mare dar cu diferite probleme ne refuza ba calculatorul nu functionraza sa revenim peste 2 zile porma este vinerea nu este zi cu publicu luni sa drpunem cerere si porma sa asteptam o luna pt raspuns,deci neamina permanent cu motive nrsintite
am dorit sa inchei un contract de asigurare sociala pt fiul meu cu handicap grav cind am ajuns la casa de pensiiOradea mau refuzat sub motivul ca el are o indemnizatie si nu poate primi pensie de invaliditate,eu am vrut doar sa inchei doar un contract stiu ca orce cetatean al romaniei are acest drept.Dupa multe insistari am primit un formular tip cerere si sa alaturam acestei cerei certificatul de handicap sa motivam de ce dorim incheierea acestui contract si ei vor decide daca acest cetatean are dreptul sa incheie contract cu alte cuvinte casa de pensii Oradea refuza sa incheie contract de asigurare cu persoanele cu handicap.Cind am spus ca vreau sa fac un contract pe numele meu am primit un formular contract de asigurare sociala au cerut copie buletin sa platesc 250 lei la caserie.Insa cind au vazut ca formularu este complectat pe numele fiului meu care era cu mine ca sa semneze in prezenta lor au refuzat sa imi preia dosarul,au spus sa depun mai intii cererea Nu am cunostinta de cauza ca pt persoanele cu disabilitatii in Romania ar fi alte legii,am verificat legea persoanelor cu disabilitati precum si legea pensiilor nicaier nu am gasit ca aceste persoane nu sint cetateni cu aceias drepturi va rog sa ma ajutati cum as putea sa solutiones acesta problema,mentiones nu sint singura in acest caz .Va multumesc anticipat:((:((:(