avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate myay_87

Activitate myay_87

Buna ziua,

Pana la urma cine se ocupa de dosarul pentru anveloparea blocului, presedintele sau administratorul?

La noi, administratorul spune ca presedintele trebuie sa se ocupe de acte, nu administratorul.

Multumesc
Discuție Acte teren
Buna ziua,

Care este procedura pentru a putea face acte, pe un teren, care in momentul de fata este detinut de bunica mea impreuna cu sora ei si ar vrea sa ne faca acte mie si verisoarei mele? Mentionez ca acestea detin acte de mostenitor.

Multumesc
Mihai
Discuție Arena airsoft
Buna ziua,

Dorest sa deschid o arena de airsoft indor. Imi puteti spune va rog daca pentru un astfel de jos este necesar obtinere de licenta?

Ma puteti ajuta va rog cu mai multe amanunte legate de acest subiect?

Multumesc,
Mihai
Răspuns la discuția Controlori RATB
Domnule avocat, este corect ce spune anona? va intreb deoarece, azi am intalini o situatie in care calatorul care nu avea bilet, a cerut sa coboare la prima statie pentru a lamuri problema, "Domnii Controlori" nu au vrut sa coboare si au tinut calatorul inca 5 statii in tramvai. Acestia nu erau insotiti de nici un organ al statului. Ba mai mult, un al doilea calator care a incercat sa le explice controlorilor sa coboare si sa nu mai faca atata zarva a fost amendat pe motiv ca: s-a bagat in discutia lor, adica intre controlori si calatorul fara bilet, cu toate ca, calatorul care a intervenit avea biletul compostat (cartela). Este normal asa ceva?