avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte teren

Buna ziua,

Care este procedura pentru a putea face acte, pe un teren, care in momentul de fata este detinut de bunica mea impreuna cu sora ei si ar vrea sa ne faca acte mie si verisoarei mele? Mentionez ca acestea detin acte de mostenitor.

Multumesc
Mihai
Ultima modificare: Duminică, 19 Septembrie 2021
myay_87, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:57, 19 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vânzătorii trebuie sa întocmească documentația cadastrala și sa intabuleze certificatul de moștenitor, după care sa obțină de la Primarie un certificat de atestare fiscala și o adeverința de rol de la Registrul Agricol și ulterior va adresați unui birou notarial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am certificat de mostenitorpentru o suprafață de ... Lebăda albă Lebăda albă Bună ziua! Am certificat de mostenitorpentru o suprafață de teren agricol. As dori sa donez aceasta suprafață celor doua surori, fiind și ele trecute ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. pentru vanzarea unui teren arabil extravilan, ... ionica3727 ionica3727 Buna dimineata. Pentru vanzarea unui teren arabil extravilan, ce acte sunt necesare. De asemenea este necesara efectuarea unei topografii? Precizez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Casa la tara fara numar cf bea_iza bea_iza buna ziua. bunica mea are casa la tara de aporximativ. 30 ani pe care nu are nici un act. La primaria din comuna apare in registrul agricol cu casa de locuit ... (vezi toată discuția)